REGIUNEA SUD - MUNTENIA

INVESTITII PENTRU MICROINTREPRINDERI SI IMM-URI 300.000 -3 mil. €

Ai firma in Regiunea Sud Muntenia?

Acceseaza pana la 3 mil.€ pentru achizitia de echipamente noi, constructia de hale in industrie/ hoteluri/pensiuni/ clinici medicale si stomatologice, baze si cluburi sportive, activitati recreative.

Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 implementează viziunea strategică a statului roman pentru o dezvoltare durabilă și echilibrată a regiunii, completând prioritățile și acțiunile pentru dezvoltarea acesteia stabilite prin programele anterioare. In cadrul acestui obiectiv de dezvoltare sunt alocate fonduri europene nerambursabile in Investitii pentru Microintreprinderi si IMM-uri din Regiunea Sud.

Care este valoarea finantarii nerambursabile ?

a) Valoarea minimă este de 300.000 €

b) Valoarea maximă este:

500.000 Euro, dar nu mai mult de 10 ori decât cifra de afaceri netă menționată în situațiile financiare aferente anului fiscal anterior depunerii cererii de finanțare, indiferent de clasa CAEN din care au fost obținute veniturile;
sau

3.000.000 Euro, dar nu mai mult de 10 ori decât veniturile obținute în anul fiscal anterior depunerii cererii de finanțare din activitatea desfășurată aferentă clasei CAEN pentru care solicită finanțare, venituri cuprinse în cifra de afaceri netă menționată în situațiile financiare, dacă aceste venituri depășesc 50.000 EURO.
În această situație, beneficiarul trebuie să justifice valoarea veniturilor obținute în anul fiscal anterior depunerii cererii de finanțare, din activitatea desfășurată, aferente clasei CAEN pentru care solicită finanțare, printr-un raport de expertiză contabilă elaborat de un profesionist contabil independent, membru CECCAR, cu viză valabilă la data emiterii raportului.

    Descrie cât mai amănunțit proiectul tău. Te sunăm pentru a programa o sesiune de consultanță GRATUITĂ la telefon.

    CYBERPROJECT SRL – CAMPINA, STRADA BOBALNA NR. 4 , ETAJ 1