Untitled-1
Campina, Romania
0799 096 675

Coalitia Organizatiilor care sustin Dezvoltarea Durabila , in care sunt incluse si 7 organizatii din Campina, cauta extinderea portofoliului de resurse umane pentru implicarea in pregatirea de noi proiecte suport pentru interesul grupurilor vulnerabile din municipiul Campina, prioritar profesori, medici, asistenti medicali, asistenti sociali, ingineri, arhitecti, comunicatori si in generali oameni dispusi sa invete IMPLICAREA SI PARTICIPAREA ACTIVA PE BAZA DE PROIECT ASUMAT in SPRIJINUL SUSTINERII INVESTITIILOR in DEZVOLTARE si INCLUZIUNE DURABILA care sa integreze si grupurile nevoiase din orasul dumneavoastra.

Se cauta oameni care au disponibilitate de implicare de minim 16 ore saptamanal in perioada de pregatire a proiectelor si apoi , dupa castigarea competitiilor de proiecte aveti posibilitatea de a fi angajat chiar si cu norma intreaga de la 6 luni la 3 ani sau ca expert cu minim 2 ore pe activitate asumata. Selectia persoanelor se va face in functie de competente, motivatia, gradul si durata implicarii.

Acest chestionar este un instrument de preselectie si va da posibilitatea prin completare sa fiti prezenti la seminariile de informare si instruire care se vor tine in Campina la sediul zonal al coalitiei pe strada Simion Barnutiu 16 . Aceasta prima etapa precede etapei de formare a echipelor de proiecte pe domenii sectoriale de interes si competente.